Egy ideje már én is járok amatőr színjátszó körre, ugyanis megirigyeltem a lányomtól, hogy mindig olyan jókedvűen jön haza, és mióta ebbe a csoportba tartozik nagyon sokat változott a személyiség pozitív irányba. Ez a szakkör segített neki abban, hogy jobban megismerje önmagát. Úgy éreztem, hogy az én önbizalmamnak is jót tenne egy kis önismereti tréning. Erre pedig abszolút alkalmasak a színjátszó körök.

Nagyon szeretek ide járni, mivel úgy érzem, hogy egy csapathoz tartozom. Nagyon bizalmas kapcsolat alakult ki közöttünk, ami szerintem elengedhetetlen egy ilyen jellegű csoporton belül. Rengeteg bizalomépítő, csapatépítő, és önbizalom építő játékot szoktunk játszani. Eleinte csak ilyeneket csináltunk, majd csak jóval később kezdtünk el tényleg színdarabokkal foglalkozni.

Azért is szeretek ide járni, mert mindig gazdagodom egy-egy jó tanáccsal. Például közülünk sokaknak jár a gyermeke is ilyen csoportba, pontosan úgy, ahogyan az enyém is.  Ennek köszönhetően még inkább közelebb kerültünk egymáshoz, hiszen gyakran megbeszéljük a tapasztalatainkat. Ugyanakkor mindenféle más témában is rengeteg tanácsot kapunk és adunk. A múltkori találkozáskor arról oktatott ki minket az egyik résztvevő, hogy mi az a flottakezelés. Én igazából már hallottam erről, mivel az egyik családi barátunk most pont egy jó flottakezelőt keres. Így, hogy már két helyről is kaptam valami információt az üggyel kapcsolatban, számomra is világosabbá vált, hogy mit is jelent ez a fogalom, illetve miért éri meg a cégeknek ilyenbe belekezdeni, akár kocsik területén.

Miután már annyit beszélt nekünk erről a dologról, megkérdeztem, hogy mégis honnan szerezte be ezt a sok információt, illetve tudna-e valamit ajánlani a barátunk számára. Azt mondta, hogy ő már régóta érdekelt a témában, ezért az információi nagyon sok helyről származnak, azonban ajánl nekünk egy oldal, ami nyomán szerinte a barátunk is elindulhat a flottakezelés irányába. Amikor haza értem felhívtam a barátunkat, és áthívtam, hogy együtt nézzük meg Flottautó oldalát. Másnap át is jött. Felmentünk a belinkelt oldalra, és pontról pontra végignéztük az egészet. Megtudtuk, hogy milyen ajánlataik vannak, hogy miért jobb tartós bérletet használni a lízing helyett, illetve milyen úton-módon érhetőek el. Ami a barátunkat a leginkább megfogta az az volt, hogy most egy ingyenes, öt levélsorozatból álló, úgymond képzést nyújtanak, arra vonatkozóan, hogy mire kell odafigyelni cégautó vásárlásakor. Az első körben az erre a lehetőségre felregisztráló megtudhatja, hogy a cégautó választás milyen csapdákat rejthet, majd, hogy milyen finanszírozásokra van szükség, hogy ne csak látszólag járjon jól a fogyasztó. Később olyan hasznos információkról is olvashatnak, hogy meddig érdemes egy autót használni, mi az, amit tudni kell a gumikról és a fogyasztásról. Azt mondta a barátunk, hogy szerinte csak az után fog dönteni, ami után végigolvasta ezeket a leveleket, és áttanulmányozta a bennük rejlő információkat.

Azt is kiválasztotta már, hogy az ő cégének melyik csomag érné meg a legjobban. Ezekről a csomagokról a szolgáltatások menüpontban olvashat az ez után érdeklődő. Egy-egy csomag értelemszerűen több szolgáltatást tartalmaz, amit ez a flottakezelő cég ajánl a klienseinek.

Még egy pozitívum, ami itt található, hogy a Blog fülnél olyan bejegyzések találhatóak, amelyek elsősorban a kocsikra és a vezetésre vonatkoznak.

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog dönteni a barátunk. Nekem úgy tűnt, hogy meg van elégedve az oldallal, de nem akarja elsietni a döntést.

Minden esetre nagyon örülök neki, hogy még ilyen ügyben is tudtam neki segíteni, és hogy ezekhez az információkhoz mind a színjátszó kör által jutottam el. Örülök, hogy részese lehetek ennek a csapatnak, hiszen minden szempontból az előnyömre válik, és még jól is érzem magam velük.