Néhány barátommal havonta legalább egyszer összegyűlünk szerepjátékozni. Sokan furcsa hobbinak tartják, de minden nézőpont kérdése. Mert ugye minek gyűlik össze négy-öt felnőtt ember egy tábla köré, hogy interaktív mesemondásban vegyen részt, igaz? Felnőhetnénk végre, halljuk nagyon gyakran. Én például a sportrelikviák megszállott gyűjtését tartom furcsának, hiszen valaki, akinek 20 éve nem volt köze semmiféle mozgáshoz, az minek rajong fanatikusan olyanokért, akik normális esetben talán szóba se állnának vele a pohos hasa miatt. Szóval még egyszer mondom, ez is megközelítés kérdése, épp úgy, mint minden más. Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Mi legalább jól érezzük magunkat, és a barátainkkal vagyunk. Gyakran az aktuális vendéglátó vacsorával is várja a többieket, nem csak előkészített tereppel. Legutóbb az egyikünk olyan isteni sült csirkeszárnyat készített, hogy a tíz ujjunkat megnyaltuk. Ez vezetett engem az akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag oldal megismeréséhez.

akcioleso.hualdi-akcios-ujsag

Szóval mielőtt belevetettük volna magunkat a történetünk folytatásába, leültünk és ettünk. Az emlegetett csirkeszárnyak valami fenségesek voltak, én pedig különösen nagy rajongója vagyok a fűszeres szárnynak. nem bírtam ki, hogy ne kérdezzem meg a barátomat, hogy hogyan készítette. Annyit mondott, hogy van egy kis turpisság a történetben, mivel ő csak megsütötte őket, egyébként előkészítve vette az Aldiban. Ez nagyon felcsigázott, mert hozzám közel van egy Aldi, de sosem vettem még észre, hogy lenne ilyen. Mivel akciós újságot se dobnak be hozzám, így, mondhatni, érthető, hogy nem értesülök az ilyesmiről. Pedig ha láttam volna, hogy van, akkor biztosan kipróbáltam volna. Így viszont ki tudja, mennyiről csúsztam le. Bosszantott a dolog.

Legközelebb, amikor Az Aldiban jártam, kerestem is, de nem bírtam a nyomára akadni. Kérdeztem az egyik alkalmazottat, hogy én vagyok-e vak, vagy valóban nincs. Mondta, hogy elfogyott, és sajnos nem tudja, hogy mikor lesz legközelebb. A legjobb tanács, amit adhatott, hogy figyeljem a reklámúságot. Na kösz, ezzel tényleg ki lettem segítve. Így főleg, hogy hozzám el se jut. Felettébb csalódott voltam, és ismét a szárnyak nélkül mehettem haza. Gondolkodtam rajta sokat, hogy hogyan intézhetném el, hogy legyen akciós újságom, amin figyelni tudom, mikor lesz újra, de nem jutott eszembe semmi. Aztán egyszer egy hirtelen ötlettől vezérelve rákerestem az interneten, és láss csodát, véletlenül belefutottam az akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag oldalba! Először nem is igen akartam hinni a szememnek, hogy ilyen felfedezést tettem, de valóban igaz volt!

Az említett, remek kis oldalon megtalálható az éppen aktuális Aldi akciós újság, online lapozható formában, tökéletesen olvasható minőségben! Így aztán nem, hogy az újságra nincs többé szükségem, de ráadásul ott és akkor nézem meg, amikor nekem tetszik! Csak előveszem a telefonomat, és rákeresek, így akár a munkából hazafelé a metrón is le tudom csekkolni, hogy van-e újra a rögeszmémmé vált fűszeres csirkeszárny. Így is tettem, heteken keresztül figyeltem mindig az aktuális kiadványt, reménykedve benne, hogy ismét a boltok polcaira kerül. Végül aztán az akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag kitartó csekkolása meghozta a várt eredményt! Az akciós újságban ismét hirdetni kezdték az előkészített szárnyakat, én pedig hanyatt-homlok futottam a legközelebbi Aldiba jól bevásárolni belőle! És tudjátok mit? Talán még finomabb volt így, hogy olyan sokat kellett várni rá, és annyit utána kellett járni. De legalább már ismerem az akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag oldalt, így legközelebb is meg tudom majd nézni, ha rákívánok.