A minap kaptam egy lehetőséget, ami szerint megszervezhetek egy előadást a kis kezdő színtársulatommal, ami számomra egy nagyon nagy lehetőség. Had idézzek a szövegből: /Brigi/ Eszter Beverlyvel legrégebbi amerikai barátnőjével érkezett Montanába egy fél évvel az után ismerkedtek meg, hogy az apátlan, anyátlan árva egy brüsszeli iroda segítségével New Yorkba érkezett. Montanai tartózkodásuk második éjszakáján pillantották meg Józsefet, aki egy üres rendőrségi autó motorháztetőjén összegömbölyödve aludt.„Hát nem utánam jött? „ /Anna/. ,,Olyan riadtnak még nem láttam Esztert amióta ismerem, a nagy fekete szeme „. /Imola/. ,,Mint a tenger, mondta rólunk József”. ,,Tágra nyílt, persze nem tudom mitől ijedt meg, hiszen alapjába véve szerelmes Józsefbe, tagadhatja a kis büdös, engem nem tud átverni, amikor megfogtam a kezét a tenyeréről patakokba folyt a víz, oldalba vágtam a fene egyen meg, mondtam neki, hogy észre térjen.” ,,Én olyan dühbe gurultam, amikor megláttam, hogy legszívesebben megöltem volna, ha Beverly nincs, ott én lerángatom a kocsiról és betaszigálom a sárba, és.. pedig milyen fáradt vagyok, uram isten milyen kiégett. ” ,, Gyönyörű volt vékony teste fölött a haja majd hogy nem szikrákat vetett a szürkületben, azt csodáltam, hogy több átvirrasztott éjszaka után is még milyen vad erőket szabadít fel.”

Ez a színdarabnak a 3. jelenetéből van. Nos, van már ötletetek, hogy melyik darabból? Nem másból, mint a bizonyára sokak által ismert és igen népszerű Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című darabból volt.

Mindig is jól ment a szerepjáték nekem, így miután sikeresen elő is adtuk a színdarabot, akkor felkeresett minket egy cég, amelyik esküvői videókat csinál és szeretné magát reklámozni. A megkeresésük oka az volt, hogy minket kértek fel, hogy szerepeljünk a videójukban, hiszen színészekkel minél hitelesebbé tehetjük majd a felvételeket. Nagyon megtiszteltető volt ez a felkérés.

A megkeresés után utána néztem a neten az esküvői videós áraknak és meglepően barátságos összegekkel találtam szemben magam. Egy dolog tuti biztos, hogy megéri megörökíteni egy olyan napot, polgári és esküvői szertartást, amely életünk legboldogabb napjai közé fog tartozni, amikor nem kell holmi szerepjátékkal megjátszanunk magunkat, amikor a világ legboldogabb emberei közé tartozhatunk és remélhetőleg utána már mindig így fogunk érezni. Testi jeleket meg lehet játszani, de érzelmeket nem.

Természetesen örömmel elfogadtuk a csapattal az ajánlatot. Nagyon fontos volt azonban, hogy a videó tényleg hiteles legyen, mintha egy igazi esküvőnek a videóit készítenénk el. Természetesen mivel ez nem egy színdarab, így az anyagok majd meg lesznek vágva és full HD minőségben, zenei aláfestéssel kerülnek majd ki a nagyközönség elé. Ez a videó remélhetőleg nagyon sok emberhez eljut majd, így segíthetünk nekik kiválasztani a számukra legmegfelelőbb esküvői videósokat és a legjobb árban fekvőket egyszerre.

A cég egyébként, aki ezzel foglalkozik, kreatív esküvő fotózást is vállal és majd erről is lesz szó a kisfilmben, amiben szerepelni fogunk.

Már nagyon várom, de természetesen kicsit furcsa lesz ez az egész, mert nem egy színpadon leszünk, persze ott is teljes beleéléssel kell a szerepünket alakítani, de egy ilyen valóságosabb helyzetben tényleg a realitás legnagyobb szintjén kell érezni magunkat.

Egy biztos, hogy az esküvői videós árak nagyon barátságosak, a videósok nagyon profik és ha majd én is eljutok az oltárig az igaz szerelmemmel, nem csupán egy szerepjátékban, akkor én is mindenképen készíttetek felvételeket, hogy megörökítsem életem egyik legszebb napját.