Egy színjátszókör vezetése sosem könnyű feladat. Csodás dolog gyerekekkel foglalkozni, kicsikkel és nagyokkal egyaránt, de azért bevallom, sokszor csak hazaesek fáradtan.

Már 11 éve dolgozom ebben a szakmában, és bátran állíthatom, hogy tökéletes, álommunkának tartom. Mindig is arra vágytam, hogy taníthassak, ráadásul a szívemnek kedves témában.
Nem bánom, hogy sok időt vesz el, de az életvitelemet sok időbe telt olyan praktikussá tenni, hogy azzal képes legyek alkalmazkodni a körülményekhez.

Az egyik problémám, amivel nagyon sokat küzdöttem, az az, hogy egyáltalán nincs időm a bevásárlásra. Persze, hétvégente el tudok menni, hogyha éppen nincs előadás, ám megmondom őszintén, sokszor kimarad valami.
Ennek kiküszöböléseképpen vezettem be, hogy amit csak lehet, megrendelem internetről. A csomagokat a suliban is át tudom venni, és akár az éjjel közepén is leadhatom a rendelést. Így vált az egyik kedvenc áruházammá a LORD Shop.

A LORD Shop egy nagyon különleges online üzlet: széles termékválaszték, óriási raktárkészlet, csúcsminőségű termékek és alacsony árak várják a vásárlókat.
A boltban alapvetően higiéniai termékeket lehet kapni: borotvák, otthoni sebkezeléshez szükséges holmik, szappanok, kézmosók, szájápolási kellékek, babaholmik, női- és férfikozmetikumok és háztartási cikkek is vannak a kínálatban.

A legtöbb ember a pelenkák kapcsán ismerheti ezt a boltot, ami nem is csoda, ugyanis nagyon jó minőségű pelenkákat forgalmaznak. Náluk megtalálhatja az is a számítását, akinek nagyon fontos az ár, hiszen spórolni kényszerül, ennek ellenére mégsem kell lemondania a minőségről. A LORD Shop csakis magas minőségű termékeket forgalmaz.
A babaholmik között nem csak a pelusok szerepelnek, hanem a popsitörlők, krémek, babáknak szánt mosószerek, de akár néhány ruhadarabot is találhatunk.
Óriási segítség, hogy itt mindennek kedvező az ára, ugyanis egy gyermek körül rengeteg költség keletkezik.

Nekem még nincs gyermekem, így én értelemszerűen nem pelenkát vásárolok tőlük, ennek ellenére mindig óriási csomagom érkezik.
A kedvencem az, hogy itt a nehéz mosószereket nem kell hazacipelnem. Emellett ezek a drága háztartási eszközök itt mindig jó áron vannak. Egyszer végeztem egy összehasonlítást, és őszinte leszek, rengeteget spórolok azáltal, hogy én nem járok boltba! A LORD Shop árai jóval alacsonyabbak, mint a szupermarketekben. Konkrétan olyan, mintha mindig akció lenne náluk, pedig ott az alap árak ennyire kedvezőek.

Nagyon kedvelem, hogy a jó árak mellett még a webshopjuk is nagyon jól van kialakítva.
Imádom, hogy mindig látszik, pontosan hány darab van készleten. Soha nem tapasztaltam még olyat, hogy eltérés lett volna a valóság és a jelzett darabszám között, így soha nem fordult elő olyan, hogy megrendeltem valamit, de mégsem érkezett meg.

A kiszállítás egy álom. Legalábbis számomra biztosan az. Bár vidéken élek, a csomagomra soha nem kellett többet várnom 2-3 napnál. Továbbá ezzel is spórolok: ha bemennék a legközelebbi nagyvárosba bevásárolni, akkor többe kerülne a benzin, mint az, hogy a futár kihozza a termékeket.
Ezen kívül kényelmes, rugalmas megoldásnak is tartom, ugyanis a LORD Shop a lehető legjobb kiváló partnert választotta a kiszállításra.

A budapestieknek még ettől is kedvezőbb lehetőségük is van, ugyanis náluk elérhető az ún. túrajárat, ami annyit jelent, hogy a cég egy saját járata meghatározott útvonalon végighaladva kézbesíti a csomagokat rendkívül kedvező áron.
Bárhol éljen az ember, biztosan megtalálja a számára legkedvezőbb megoldást a kiszállításra.

A LORD Shop nélkül már el sem tudnám és nem is akarom elképzelni az életem. Rengeteget spórolok általa és sokkal, de sokkal könnyebbé váltak a mindennapjaim, amióta itt intézem a bevásárlásokat.