A kislányom már második éve jár színjátszó szakkörre. Már óvodásként is mondogatta nekem, hogyha felnő, ő színésznő lesz, ám eleinte csak legyintettem a dologra. Minden gyermek szeretne királylány, énekesnő és sok hasonló dolog lenni…
Aztán az általános iskolában átváltozott nekem is a gondolkodásom. Lehetőség adódott rá, hogy beiratkozzon egy színjátszó körbe, és az első néhány alkalom után úgy is látták a tanárok, hogy kifejezetten tehetséges benne. Innentől kezdve nem volt megállás, hordani kellett az órákra, hiszen szó szerint szerelmes lett a színjátszásba.
El is érkezett az első bemutató napja: a jelmezeket gondosan előkészítettük, rengeteget gyakorolt rá.

Hamar elérkezett a tökmag első előadásának a napja, amit az iskola aulájában tartottak. Már én is izgultam, nagyon vártam az alkalmat. A kislányom csodásan teljesített, csak úgy dagadt a mellem a büszkeségtől. Ám egy dolog alaposan keresztül húzta a számításaim: a szomszéd telefonált, hogy csőtörés van nálunk!

Hát, nem kell szerintem részleteznem, azonnal levert a víz, tudtam, hogy mennem kell, hiszen nem véletlenül jeleztek. Annyira folyt a víz, hogy az alattunk lakó személy beázott.
A gyereket gyorsan a tanár nénire bíztam, és én szaladtam is megoldani a dolgot. Útközben már tárcsáztam is a vizgazfutesszerelo24.hu számát, hiszen a vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében egyértelműen az ő szakterületük!
A telefont gyorsan felvették, még így is, hogy már este 6 óra volt. Szerencsére 0-24 órás ügyfélszolgálattal rendelkeznek, így nem volt kérdés, hogy ilyenkor is elérem-e őket.
A diszpécser kolléga nagyon kedves volt. Azonnal értette, mi a probléma, és megnyugtatott, hogy van megoldás. Mivel ez abszolút sürgősségi probléma elhárításnak számít, 1 órán belül ki tudnak érkezni a helyszínre. Óriási kő esett le a szívemről!

Nem sokkal azután, hogy én hazaértem, már a szerelők is megérkeztek. Nagyon örültem, hogy felfogják a helyzet súlyosságát, és rögtön a problémám megoldására fókuszálnak. Mivel nem értek a vízszereléshez, csak álltam, és nézni tudtam, amit csinálnak. Kivártam a munkálatok végét, közben elintéztem, hogy a gyermekem ma a nagyszülőknél aludhasson.

Nagyon örültem, amikor szóltak, hogy végre kész. Nem igazán tudtam, most hogyan tovább, úgyhogy a szerelővel beszélgettünk még egy ideig. Elmondta, hogy a problémám nem egyedi, gyakran előfordul olyan lakásokban, ahol nem volt rendszeresen karbantartva a vízrendszer. Látta rajtam, hogy nagyon aggódom az anyagiakat illetően. Mielőtt rákérdeztem volna, elmondta, hogy emiatt sem kell fájjon fejem. Egyrészt azért, mert amennyiben munkavégzés történik, kiszállási díjat nem számolnak fel, és a szerelés díját is vissza tudom igényelni a biztosítótól. Ez utóbbira már nem is számítottam, hiszen egyszer jártam már úgy hasonló szituációban, hogy nem fogadta el a biztosító a számlát, sőt, olyan is volt már, hogy nem kaptam egyáltalán semmilyen papírt, csak zsebre vágták a szerelők a pénzt. A csőtörésem elhárítását vezető szakember megnyugtatott, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu munkatársai 100%-ig legálisan dolgoznak, és minden esetben kötelesek számlát adni. Arra is figyelnek, hogy a kiállított számla a biztosítók által elfogadott legyen. Már emiatt is nyugodtabb lettem, ám még inkább elszállt minden stressz, amikor hangsúlyozottan kiemelte, hogy az általuk elvégzett munkára garanciát vállalnak. Azért ilyet szerelő szájából még soha nem hallottam!

A csőtörőrésem egyértelmű bizonyítékot szolgáltatott az egész lakóközösség számára a cég megbízhatóságát illetően. Hamarosan összeültünk, és megbeszéltük, hogy a további károkat és váratlan bajokat elkerülendő közösen kérünk egy vizsgálatot az épületre, hogy soha többé ne kelljen szembenéznünk az elavult csövek okozta bajokkal.

A vizgazfutesszerelo24.hu munkatársai kiváló szakemberek, és vízvezeték szerelés, vízszerelés terén Budapesten és Pest megyében ők a profik, ám nem csak ehhez értenek. A vízszerelés mellett a gáz- és fűtésszerelés is a profiljukba tartozik. Mivel a bizalom már megvolt, így hamar elhatároztam, hogy más munkálatokat is rájuk fogok bízni.
A legfontosabb számomra a fűtés rendbetétele volt. A kazánom már régi, és sokat vacakolt mostanság. Régóta kerestem olyan szakembert, aki valóban ért hozzá, és itt végre megtaláltam. Konkrétan márkaspecifikus rálátásuk van a témára, így cseppet sem riadtak meg, amikor mondtam, hogy milyen kazánt kellene megszerelniük. A környéken senki más nem foglalkozott ilyen készülékkel, minden szerelő csak próba, szerencse alapon állt neki, amikor valami miatt kihívtam őket.
Sokkal nyugodtabban fogok aludni, ha már végre ezt is elintézzük. A fűtési szezon kezdete előtt mindenképpen sort fogok keríteni rá.
Mindezek mellett a bojlerem karbantartását is rájuk bízom, valamint az egyik beszélgetésünk során említették, hogy akár csaptelepek telepítését, WC tartályok szerelését is vállalják, továbbá, ha szükséges, akár a kazánok vagy egyéb eszközök cseréjét is teljeskörűen le tudják bonyolítani. Ez nagyon jól jön majd, amikor a felújítást végzem.

vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében

Időközben a szüleimmel is ejtettem néhány szót arról, hogy hogyan sikerült a vízvezetékek javítása. Nyitottak voltak a témára, nem csak az én biztonságom miatt, hanem azért is, mert nekik is szükségük lett volna már egy megfelelő szerelőre. Nyugodt szívvel adtam meg a vizgazfutesszerelo24.hu telefonszámát, hiszen tudtam, hogy a magasan képzett szakemberek és profi eszközök biztosan megfelelőek lesznek az ő háztartásukban lévő dolgok javítására is. Nem mellesleg jól jön, hogy nem csak a fővárosban vállalnak megbízást, hanem egész Pest megyében. Rengeteg település tartozik a körzetükbe, így nekik és a barátoknak egyaránt remek lehetőség, ha szerelőre van szükség. Nem véletlen, hogy a cég több, mint 30 éve a piacon van. Ez sok minden elárul, hiszen csak azok a vállalatok maradhatnak fent ilyen hosszú időn át, akik minőségi munkát végeznek, és soha nem adnak ki silány eredményt a kezük közül. A rossznak és a jónak egyaránt híre megy, így hosszútávon nem tudnának fennmaradni, ha az emberek nem pozitív véleménnyel állnának hozzájuk.

Idő közben folyamatosan figyelem már az oldalukat. Rengeteg hasznos info van fent, a rendszeres karbantartások menetét például innen tudtam meg. Valamint azt is, hogy mik lehetnek az esetleges kiváltó okok, melyek dugulást okozhatnak, így fokozottan figyelhetek a megelőzésre.

Akárhogy is ragozom, a vizgazfuteszerelo24.hu munkatársai kiváló munkát végeztek. Profi szakembereket foglalkoztatnak, és ügyfélkiszolgálást terén csillagos ötöst adnék nekik.

Mióta ismerem ezt a céget, sokkal nyugodtabban alszom. Tudom, hogy hiába nincs férfi a háznál, bármilyen munkálatra találok embert náluk, és megnyugvás az is, hogyha SOS probléma merülne fel, éjjel-nappal hívhatom őket.
Azóta nem kellett egyszer sem rohannom csőtörés miatt a lakásba. A kislányom előadását sem fenyegeti többé ilyen veszély! Apropó, előadás: végül remekül zárult a gyermekem színészeti debütálása, és, mivel nekem hirtelen el kellett szaladnom, szülőtársaim gondoskodtak róla, hogy legyen felvétel a produkcióról. Bár eleinte sajnáltam, hogy lemaradtam, végül jól sült el a dolog: így bármikor visszanézhetem, amit Panna a színpadon alkotott, és nem csak élőben, hanem akár az otthonom kényelméből is elmorzsolhatom a büszkeség könnycseppjeit, amikor éppen nem látja.