Már gyermekkorom óta szenvedélyem a színjátszás, nem véletlen, hogy már jó néhány éve tagja vagyok egy színi társulatnak. Imádom, hogy mindig újabb és újabb szerepeket ölthetek magamra, kicsit átváltozhatok minden alkalommal. 

Természetesen, hogyha valamilyen szerepről van szó, a kiegészítők elengedhetetlenek. Szép ruha, megfelelő frizura: ezek nem csak a néző, de a színész számára is rendkívül fontosak. Sokkal könnyebb beleélni magunkat egy-egy helyzetbe, hogyha a körítés is a helyén van.

Pontosan ezek összeállításán dolgoztunk, amikor is szembesültünk vele, hogy az egyesület vadonatúj, 2 hónapja vásárolt hajszárítója bizony felmondta a szolgálatot. Hát, nem voltam nyugodt, ugyanis pont olyan külcsínt kellett volna kialakítani, amihez ez egy elengedhetetlen kellék. 

Idegességem határtalan volt, nagyon aggasztott, hogyan fogok elkészülni a kezdésre. Hála az égnek áthidaltuk a problémát egy kölcsön készülékkel, ám attól, hogy most segítséget kaptunk, nem oldódott meg a probléma. 

Miután végeztünk, és indultunk haza, megbeszéltük a többiekkel, hogy veszünk egy újat. Lehetőleg olyat, ami tovább fogja bírni, mint a mostani, hogy ne kerüljünk még egyszer ilyen szituációba. Persze a srácok ránk bízták, úgyhogy Ritával esti programként a hajszárító keresést jelöltük ki magunknak. 

Még haza sem értem, máris kaptam tőle egy linket: https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031

Ahogy rákattintottam, hajszárító, hajformázó termékek tömkelege tárult a szemem elé. Meglepett, mert már egészen olcsón, 5000-10000 Ft között is találtam szimpatikusat. Végül inkább a magasabb minőség felé hajlottunk, ugyanis nem akartunk még egyszer a korábbi hibába esni. Persze nem a hivatásos fodrászoknak valóra gondoltunk, de beállítottuk, hogy ár szerint növekvő sorrendben mutassa a lehetőségeket, így a pénztárcánkhoz mérten tudtunk haladni egyre feljebb.

A keresési feltételeket úgy állítottuk be, hogy ne csak az ár, hanem teljesítmény szerint is listázza a termékeket. Mivel sokat használjuk, fontos, hogy bírja a strapát.

Tetszett, hogy ilyen változatos módon lehet a keresési feltételeket állítani, hiszen így ezerszer könnyebb volt megtalálni az ideálisat, mintha végig kellett volna bújni egyesével mindet.

Újdonságokra is bukkantam, miközben a listát néztem: most tudtam meg, hogy vannak olyan termékek, amik egyszerre szárításra és hajformázásra is alkalmasak. Ezek számunkra kifejezetten előnyösek, ugyanis nagyon sok időt spórolhatunk velük.

Kiválasztottunk 4-5 típust, ami tetszett, és hogy biztosra menjünk, elkezdtük elolvasni a részletes infókat. Szerencsére ezen a weboldalon minden termékről voltak pontos adatok. Ami talán még fontosabb, hogy a műszaki paraméterek mellett vásárlói értékeléseket és szöveges véleményeket is találtunk. A vásárlók szöveges értékelést adhatnak, és bele tudják írni azt is, ha valami problámjuk volt az árucikkel. Ez nagy bizalmat ébresztett bennünk, ugyanis ha mások őszintén, önténtesen azt nyilatkozzák, hogy nekik bevált, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy nekünk is be fog. 

Miután döntöttünk, és leadtuk a rendelést, már csak várnunk kellett. A kiszállítást rendkívül gyorsnak írták, alig 2 nap, úgyhogy a következő előadásra pont meg kellett érkeznie. 

Szerencsére amiket azon az oldalon találtunk (https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031), mind igaznak bizonyultak. A hajszárítónk tökéletes lett, és tényleg nem késett a házhoz szállítás sem. 
A tesztelésnek neki is álltunk, rögtön csatasorba állítottuk az új készüléket. A várakozásunkat messze felülmúlta, és tudjátok, mit vettem észre? Sokkal jobban sikerült az előadás, amikor új készülékkel csináltuk meg a hajunkat. Lehet, hogy a nyugalom is közrejátszott a sikerben, de én biztos vagyok benne, hogy a nézők is értékelték az új hajszárítónkat.
Akármelyik verzió is az igazság, a termék értékelésénél biztosan megosztom, mekkora sikert köszönhetünk hajszárítónak, és leginkább a bestmarkt profi kiszolgálásának.