Az egyik baráti társaságunkkal rendszeresen összejárunk. Nagyon kedvelem őket, mert már hosszú évek óta ismerjük egymást és mindig remek a hangulat, amikor együtt vagyunk. Mindig iszonyat jókat csevegünk és persze jókat is szoktunk enni, inni.

Én különösen imádok főzni így a baráti társaságoknak, ezért gyakran nálam találkozunk, amire én mindig valamilyen különleges fogással készülök. Na jó, nem mindig olyan különlegessel, de azért szeretek kreatív lenni és szeretek kipróbálni új dolgokat, meg persze meglepni a barátainkat.

Egy ilyen este során nagyon szeretünk társasjátékot is játszani. Például a legújabb kedvenc a szerepjáték. Az egyik barátunk ötlete volt és annyira megtetszett nekünk, hogy azóta is ezt a játékot játszunk az elmúlt alkalmak szinte mindegyikén. Nagyon jó érzés másnak a bőrébe bújni és úgy játszani ezeket a játékokat. Különösen szeretem benne a kreativitás részét.

Most a legutóbbi ilyen összejövetelen észrevettem, hogy Katinak milyen jópofa új cipője van. Meg is kérdeztem egyből, hogy hol vette. Kati elmesélte, hogy ő mindig a Cipomarket.hu oldaon vásárolja a cipőit és ez is onnan van, aztán mesélt egy kicsit róla.

A Cipomarket.hu tulajdonképpen egy magyar webshop, ahol gyakorlatilag mindent meg lehet találni, amire a lábnak szüksége lehet vagyis alapvetően különböző típusú cipőket, csizmákat, papucsokat, szandálokat, egyszóval szinte mindent. Rengeteg féle márkából is lehet válogatni, mint Bugatti, Tamaris, Batz és még lehetne hosszasan sorolni.

Az oldalról való rendeléshez nem szükséges a regisztráció. De persze, aki szeretne és rendszeres vásárlója az oldalnak, annak persze nagyon ajánlott. A regisztráció csupán 1-2 percet vesz igénybe, az alapadatok kitöltésével. Az oldalon láthatunk képeket a termékekről, szintén láthatjuk és ki tudjuk választani a számunkra megfelelő méretet, illetve minden szükséges információt megtalálunk róla. Természetesen az ár is megtalálható.

A megrendelést követően a kiszállítás általában 1-2 napot vesz igénybe abban az esetben, ha csak 1 darab terméket vásárolunk. Ha viszont több darabot szeretnénk, akkor már inkább 1-4 napot is igénybe vehet a kiszállítás a visszaigazolástól számítva. Ez a terméktől függ és attól, hogy megtalálható-e a készleten vagy esetleg rendelni kell.

A megrendelt termékek kiszállítását minden esetben a GLS futárszolgálat végzi. Csak hétköznapokon 8 és 17 óra között szállítanak ki, tehát például hétvégén ne várjuk a csomagot, mert nem fog megérkezni. A megrendelés leadásánál nagyon fontos a cím. Csak egy darab címet lehet megadni, többet nem. Ennél az egy darabnál pedig érdemes azt a címet megadni, ahol napözben tartózkodunk, hiszen előre nem mindig lehet tudni pontosan, hogy mikor érkezik a futár, így nagyon hasznos, ha azt a címet írjuk be, ahol huzamosabb ideig tartózkodunk. Ha ez a munkahelyünk, akkor azt, ha pedig mondjuk home office-ban dolgozunk és ott vagyunk egész nap, akkor nyilván a saját címünket. Mivel a futárnak fix útvonala van, így nem fog tudni a városban körözni és egyik címtől a másikig furikázni a csomagunkkal.

A kiszállításnak egyszeri fix költsége van, ami kereken 1000 Ft-ot jelent. Viszont, ha esetleg többen vásárolunk vagy nagyobb mennyiséget, akkor 60.000 Ft értékösszeg felett nem kell fizetnünk semmit a kiszállításért. A számlát mindig a csomagban találjuk és fontos az is, hogy a csomagolást mindig őrizzük meg, mert ha bármi probléma lenne, akkor az eredeti dobozban kell visszaküldeni a feladónak.

Nekem nagyon tetszett Kati elmesélése, így amikor elmentek a vendégek utána is néztem ennek a cégnek.