Ha már én is rendszeresen szerepjátékozom, és gyakran veszek magamra jelmezt, azt hinné az ember, hogy nem okoz nekem gondot, hogy felkutassak egy jelmezt a lányomnak. Egyszerű feladatnak kellett volna lennie, de nem volt az.

Azt kell tudni, hogy mi nem Pesten lakunk, szóval a mi városunkban nincs minden sarkon jelmez bolt. Mégis, amikor a lányom benyögte, hogy Elza akar lenni a Jégvarázsból farsangon, azt hittem, hogy könnyű dolgom lesz. Hisz ez az egyik legnépszerűbb animációs film az elmúlt évekből, biztos minden gyerekbolt tele van Elzás dolgokkal. Találtunk is pár boltot, ami árult jelmezeket, de sokuk ócska minőségű volt, és nem is igazán hasonlított ahhoz a ruhához, amit a rajzfilmben láttunk. Azt hitték, hogy vesznek egy kék anyagot, ráraknak némi csillámot, és ez elég is lesz.

De szerencsére a barátnőmtől kaptam egy jó tippet, ő azt javasolta, hogy nézzem meg egy online játékboltban. Meg is mondta a linkjét, és amikor felkerestem, meglepődtem, hogy mennyi jégvarázsos jelmez volt ott. Volt Elza jelmez, de fel lehetett öltözni Annának is.

Meg is rendeltem az elzás jelmezt, és nagyon elégedett voltam vele. Minőségi darab, és a bolt is hamar kiszállította, pár napon belül itt is volt. Tényleg sok dolgot könnyebben és hamarabb be lehet szerezni egy netes boltból, mint ha órákig járnád a boltokat. Ettől az online játékbolttól biztos fogunk még rendelni, ha a gyerekeknek jelmez kell.