Nagyon régen nem voltunk már kettesben a férjemmel sehol, ezért is örültem nagyon, amikor egyszer csak váratlanul színházjegyekkel állított haza. Azért is esett különösen jól tőle ez a gesztus, mert semmi alkalom nem volt, és csak úgy spontán jutott eszébe. Tényleg ideje lett volna már kimozdulni randizni egy kicsit valahová. A terv a szokásos volt, gyerekek nagyszülőkhöz mentek egy estére, hogy picit mi is tudjunk programozni. Ez általában win-win megoldás, hiszen az unokák alig várják, hogy menjenek, a nagyszülők alig várják, hogy kényeztessék őket. Mi pedig jutunk pár óra lélegzetvételhez, hogy kikapcsolódhassunk egy kicsit.

Persze miután megkaptam a jegyeket, a következő gondolatom elég kiszámítható volt: át kell nézni a gardróbszekrényt, hogy milyen alkalmi ruháink vannak. Szeretjük a stílusos, időtálló, klasszikus darabokat, így öltözékben nem volt hiány, viszont sehol sem találtam a kis fekete borítéktáskámat. Nagyon szerettem, mert elegáns, pici, mindig azt vittem magammal esküvőre, vacsorákra, bálba vagy bármilyen jelesebb alkalomra. Jobban átgondolva a dolgot szerintem azt a táskát még a régi házunkban, költözésünk előtt láttam utoljára. Fel is adtam hát a keresését, gondoltam itt az ideje beszerezni egy újat.

Nem kellett sokat időznöm emiatt a neten, hiszen, ha táskát, pénztárcát vagy övet szeretnék venni, én mindig a www.annataska.hu táskawebáruházat keresem fel. Már régóta törzsvásárlójuk vagyok, elégedettségem több okból is töretlen évek óta. Bármikor, bármilyen célra vagy alkalomra kerestem táskát akár magamnak akár családnak, ismerősöknek, mindig megtaláltam az elképzeléseimnek megfelelő darabokat. Gondolok itt árra, minőségre, tartósságra, stílusra, márkára is.  

Emlékszem, első itteni szerzeményeim egyike egy Tamaris táska volt, amit évek óta használok már, és nagyon szeretem. Ezt a márkát itt ismertem meg és vált egyhamar a kedvencemmé. De nemcsak a Tamaris, hanem például a Jana, Anekke, Kimmidoll, Bugatti, Marco Tozzi darabjait is forgalmazzák a webshopban. Ezek mind megbízható márkák, tartósak, igényesek, esztétikusak és jutányos árakon lehet az annatáskánál hozzájuk jutni. Nemcsak márkák, de típusok szerint is elég bőséges a kínálat, vannak itt kézi-, háti, test- és válltáskák, hátizsákok neszesszerek is. Vettem már innen sporttáskát, hátizsákot, pénztárcát, övet magamnak, a gyerekeknek és a férjemnek is és számos barátnőmnek küldtem már el a webáruház linkjét, több okból is.

Az első, a már említett széles kínálat. Tényleg bármilyen alkalomra, stílusban, célra keresünk itt táskát, biztosan meg fogjuk találni a megfelelőt. Ha pedig meg szeretnénk lepni valakit,  de nincs semmi elképzelésünk, akkor is érdemes itt körülnézni mert kiváló ajándékötleteket lehet itt találni.

Tamaris táska

A második ilyen ok az, hogy nagyon kedvező árakon tudunk hozzájutni a termékekhez.  Mindig vannak akciók, melyek jellemzően 15-20%-os mértékűek, ami nem kevés. Ezen felül a vásárlások értéke tovább csökkenthető beváltható pontokkal, melyeket az úgynevezett hűségprogram keretein belül tudunk összegyűjteni. A program csak regisztrált vásárlók számára érhető el ezért mindenképpen megéri rászánni erre pár percet és kattintást. Az nem akciós termékek bruttó árának 5, az akciós darabok bruttó árának 3%át írják jóvá pontként a vásárlások után. Egy dologra kell figyelni, a jóváírt pontokat 180 napon belül fel kell használni.

Végül de nem utolsó sorban, ami miatt még nagyon elégedett vagyok az annatáska webáruházzal, az a gyors kiszállítás és a gördülékeny ügyintézés. Tényleg legyen szükség bármire táskát pénztárcát, övet illetően, legyen az például fekete hátizsák, övtáska, textil férfi oldaltáska, Tamaris táska, női bőr öv, itt biztosan meg fogjuk találni a megfelelőt.

Miért is nem voltam meglepődve, amikor pár perc alatt pár kattintással meg is találtam a szép új alkalmi táskámat, amit örömmel vittem magammal a színházi előadásra. Az este nagyon jól sikerült, az új alkalmi táskát pedig gondosan elraktam a gardróbba, hogy ott várja a következő alkalmat, amikor újra előveszem és persze hogy többet ne vesszen el.