A gyerekeim már első osztályos koruk óta járnak színjátszókörbe, így gyakran előfordul, hogy otthon is jelenetek gyakorlásával foglalják el magukat. Az utóbbi időben azonban feltűnt, hogy egyre jobban unják a színészkedést szabadidejükben, és úgy éreztem, hogy szükségük lenne egy kis változatosságra otthon. Eszembe jutott, hogy egy barátnőm nemrég elkezdett házilag szappant készíteni a gyerekeivel, úgyhogy elhatároztam, hogy ezt én is kipróbálom.

Az alapanyagok beszerzésekor a Humanity Áruház kínálatára támaszkodtam, és minden más érdeklődőt is erre biztatnék. A barátnőm azt javasolta, hogy válasszam a Melt & Pour átlátszó / transzparens szappanalap 1 kg kiszerelést. Mivel ez a szappanalap átlátszó, natúr, csak a fantáziánkra van bízva, hogy milyen színűre festjük és milyen illatanyagot adunk hozzá, ami igencsak praktikus választássá teszi ezt a terméket. Ez egy 1 kg-os csomag, így bőven elegendő alapanyaggal rendelkezünk több szappan elkészítéséhez is.

A Humanity Áruház webshopjában böngészve rengeteg fajta színezőre és illatanyagra bukkantam, amelyek további lehetőséget biztosítanak a kreatív szappankészítéshez. Amennyiben útmutatásra van szükségünk az alkotási folyamat lépéseit illetően, a Melt & Pour átlátszó / transzparens szappanalap 1 kg oldalának aljára görgetve részletes tájékoztatást is találunk a felhasználásáról. Ha további segítséget, ötleteket, praktikákat és recepteket keresnénk, érdemes lehet felkeresni a Humanity Áruház Humanity Tudástár nevezetű aloldalát, amely extra információkkal szolgál minden kezdő és haladó szappankészítő számára.

A Humanity Áruház nemcsak szappankészítés terén lehet segítségünkre, hanem egyéb természetes, környezetbarát termékek beszerzésében is. Minden érdeklődőnek nyugodt szívvel javaslom, hogy mélyedjen el a webshop széleskörű kínálatában. Én biztosan nem bántam meg, hogy a Humanity Áruházat választottam!