Panka, a nagyobbik lányom most lett 5 éves. Két dologra kapott rá rekordsebességgel: szeretné kitalálni, hogy „mi lesz, ha nagy lesz”, és a könnyebb döntés érdekében állandóan szerepjátékokat játszik, az aktuálisan választott szakmájával kapcsolatban.

Amiben persze én segédkezem. Egyébként tüneményes, folyamatosan kérdez, hogy mire van szüksége, ha tanár lesz, űrhajós vagy éppen postás, és akkor mindig jön, hogy könyv, kréta, űrruha, bicikli… 😀

Most a legújabb kedvence az, hogy titkárnő szeretne lenni, vagy irodista, vagy esetleg személyi asszisztens – csak hogy populáris kifejezéssel éljünk.

Akármelyik munkakört is választja, a két legfontosabb munkaeszköze a számítógép és a nyomtató lesz, esetleg a telefon, de ma úgy döntöttünk, hogy a második témával fogunk játszani.

Hiszen egy munkahelynek valóban elengedhetetlen kelléke egy nyomtató, illetve több. És mit csinál az ember, ha tonerre, tintapatronra vagy bármilyen alkatrészre van szüksége? Felkeresi a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner weboldalt! És hogy miért pont ezt? Annak nagyon sok oka van. A kedvencem, az az ingyenes kiszállítás, melyet nem kötnek vásárlási minimumhoz, nem csak x ezer forint felett szállítják ki ingyen a megrendelt termékeket, és ezért nagy pluszpont jár. A másik favoritom az, hogy bizonyos mennyiség fölött kedvezményt adnak a termék árából. Ez nem túl szokatlan, igaz? Igaz. Az viszont, hogy itt nem kötik ki, hogy csak színes vagy csak fekete partonok esetében, hanem ha a kettő együttesen éri el a kedvezményes mennyiséget, úgy is részesülünk belőle, és ez nagyon szuper.

Ezen kívül, a termékek igen széles skálán való mozgása az, ami a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner webáruházat akár nagyobb irodaházak számára is megfelelővé teszi, hiszen minél nagyobb a cég, aki rendel, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy többféle, mondjuk ki, rengeteg féle nyomtatót használnak – hiszen sokszor kapnak adott esetben promóciósan, ajándékként, vagy egyszerre csak a régi típusok felét tudják lecserélni a költségvetés miatt, és mire a következő adag is cserére szorul, már másik típust tartanak a legjobbnak.

Az egyszerűség kedvéért a forgalmazott márkák nagyjából ABC-sorrendbe vannak szedve a különböző menüpontok alatt, mindegyiknél megjelenítve a saját logóját, így könnyedén megtalálhatjuk, amit keresünk.

A Toner menüpont alatt 13 márka termékeit találjuk meg, olyanokat, mint a Canon, a HP, a Lexmark, a Panasonic vagy a Xerox.

A mi cégünknél jobbára Panasonic és Canon nyomtatók vannak, így ha bármelyikhez alkatrészre van szükségem, csak rákattintok az adott márkára, és máris nyomtatók (kis túlzással) ezrei jelennek meg a képernyőn, sorozatonként csoportosítva. Ehhez persze tudnunk kell az irodai vagy otthoni gép pontos típusát, de a legtöbbször ez van tüntetve a masinán.

Ha megtaláltuk a konkrét típust, rákattintva megjelenik az összes, az áruházban fellelhető, kompatibilis alkatrész. Ezek lehetnek gyáriak és utángyártottak is, utóbbi gazdaságos és olcsó.

Bizonyos termékekhez akár dobot is találhatunk az áruházban, a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalon, nem csak patront vagy tonert.

Ezen kívül az Egyéb lézerkellékek menüpontban, bár már kevesebb, csupán 5 márkához, de találunk egyéb alkatrészeket, transzfert, fixálót, vagy dobot.

Persze, ezeket az utolsókat Pankának már nem mutattam meg, a tonereknél elunta a játékot azon a ponton, ahol eltűntek a színes márkajelek a képernyőről, de én legalább elintéztem a céges rendelést, amíg ő eljátszott az „irodájában” a gyereklaptoppal és a zenélő játéktelefonnal.