Rengeteg emlékem van a gyerekkoromból, mikor csak az utcán mászkáltam, és egyedül játszottam. Kívülről csak halandzsának és bolondságnak tűnt az egész. Én azonban más világokban jártam, történeteket, szereplőket találtam ki. Ez a fajta képzelet, pedig egy olyan dolog, amit általában elvesztünk a gyerekkorunk végével. Én azonban nem gondolom azt, hogy ez a tudás el van veszve végleg, csak el van rejtve a lelkünkben.

Ezért is tartom nagyon pozitívnak, hogy egy csomó ember szívesen jár el szerepjátszós körökbe. Elvégre, nincs abban semmi szégyen, ha egy más, képzelt karaktert szeretnénk eljátszani. A színészek ezért még pénzt is kapnak. A szerepjátékos körök nagyon színes társaságokat rejtenek, ahol olyan emberekkel találkozhat az ember, akik teljesen megváltoztatják a gondolkodásmódját a világról. Ráadásul jól is érezzük magunkat közben, ezen kívül pedig nem sok mindent várhatunk el az élettől.

Az egyik nap váratlanul jött a gondolat, hogy mi lenne, ha ezzel foglalkoznék professzionális szinten. Szerettem volna egy céget alapítani, ami segíti a szerepjátékos ruhák olcsó beszerzését, vagy akár rendezvényeket is szervez. Ehhez persze semmilyen korábbi képzettségem nem volt és kicsit féltem is megtenni ezt a nagy lépést. Végül azonban a Székhelyszolgáltatás24 segítségével valósággá vált az álmom.

Igen, elsőként arra gondoltam, hogy ha céget fogok alapítani, akkor feltétlenül meg kell neveznem egy székhelyet neki. Soha nem csináltam ilyet és nem is tudtam, hogy hol kezdjem. Az interneten megláttam az első „székhelyszolgáltatás budapest” feliratot és rá is kattintottam. A link a Székhelyszolgáltatás24 nevű helyre irányított át, ahol rövid időn belül minden kérdésemre választ kaptam.

Mondhatnám, hogy a design nyert meg, de ez csak egy része a nagy képnek. Persze nagyon örültem neki, hogy a menüpontok között könnyen tudtam navigálni és szinte bárhonnan megláthattam az elérhetőségüket, mégis, engem az ejtett rabul, amit kínáltak. Ahhoz, hogy a szolgáltatásukról tájékozódjunk, nem kell semmit tennünk, csak egyszerűen lefelé tekernünk a kezdőoldalon. Különböző tájékoztatókat olvashatunk, amelyek direkt úgy vannak megfogalmazva, hogy bárki képes legyen megérteni őket. Nagyon rossz vagyok a jogi dolgokban, de itt még én is fel tudtam fogni, hogy miről van szó és miként lehet megvalósítani a terveinket.

székhelyszolgáltatás budapest

Az ár, amivel dolgoznak, nagyon méltányos, különösen, ha megtudjuk, hogy konkrétan hol is helyezkednek el ezek a székhelyek. A „székhelyszolgáltatás budapest” kiírásból már lehetett tippelni, hogy budapesti székhelyekről van szó, van azonban egy harmadik opció is, Újlengyel. Itt az ember különböző adókedvezményekben részesülhet, úgyhogy érdemes mindenképpen megfontolni ezt a lehetőséget is. Nekem a székhelyszolgáltatás budapest területén szimpatikusabbnak bizonyult, de ez csak az én egyéni preferenciám.

Mindkét budapesti székhely a városnak talán legszebb helyein helyezkedik el. Az egyik nincs messze a Hősök terétől, a másik pedig a Duna partján található. Szerintem nagyon fontos, hogy egy cég milyen helyre telepíti a székhelyét. Az, ha ilyen előkelő környékre sikerül bejutnunk, ráadásul potom áron, az már adhat egy kezdőlökést.

Nem volt szükség további győzködésre, döntöttem a Székhelyszolgáltatás24 mellett. Felhívtam őket, és meg is kezdődött az a viszonylag rövid ügyintézés, ami végigvitt a székhelyszolgáltatás folyamatán. Egyszer sem éreztem azt, hogy bármilyen döntésből kihagynának. Mindenről kikérték a véleményemet, és jó előre szóltak. Nem is lehet ezért semmi panaszom a Székhelyszolgáltatás24-re. Azóta már boldog cégtulajdonosként járok be az általuk biztosított székhelyre.