Nemrég pár barátommal elhatározásra jutottunk, hogy jön a nyár, lesz sok szabadidőnk valami nem túl frusztráló dologgal ki kéne elütni az időt!

Kitaláltuk, hogy meghódítjuk az online világok valamelyikét, így a legjátszottabb massive multiplayer online játékot megvásároljuk, és együtt elkezdjük a végtelen kalandjait!

Persze tudtuk, hogy ez jókora mozgás megvonással jár majd így bekészültünk a chips és üdítők mellé a 21. század csodaszereivel is az ízületvédőkkel, hogy ha újra megerőltetnénk, testünk az akadály mentesen történjen!

A játék menet izgalmasra sikeredett, napi szinten küzdöttünk meg minden érdekességgel a megrajzolt kicsiny világunkba, de rendületlenül fejlődtünk, hogy rendíthetetlen harcossá, mágussá vagy tolvajjá fejlesszük karaktereink.

Gyakran el is töprengtünk, hogy hőseink használhatnak-e valamiféle porc vagy ízületerősítőt, mert ennyi gonosz legyőzéséhez kell egy kis tuning, akár csak a stresszes hétköznapokhoz. Gábor barátom egyszer mondta is egy fő gonosz legyőzése után, hogy – az én karakterem biztos felturbózta magát egy kis Béres ízületerősítőkkel védőkkel! – persze mi csak elégedetten bólogattunk, hisz ha a való életben is használ, akkor, ha átírnánk egyesekre és nullákra, miért ne működhetne ott is!

Közeleg a nyár vége, karaktereink sose voltak még ilyen felszereltek. A szerver egyik legjobban működő klánját is meg birtokoltuk, de ideje visszacsöppenni a valóságba.

Elült fenekünk és görnyedt hátunkat vissza kell szoktatni a valós munkához, így mielőtt még szeretett konditermünkbe vissza látogatnánk fel kell élesztenünk a testünk amire, a kor csodaszerei, ízületvédői a lehető legjobb megoldás. Persze a téli szezonban is hasznosak, hisz a vitaminok amit a nyári zamatos gyümölcsökből nyerünk, azok télen picit háttérbe szorulnak.

Ép testben ép lélek, tartja a mondás és persze szükség is van rá, mert a következő nyáron, ha időnk engedi, újra elvarázsolódhatunk ebben az online mesevilágban, addig is testünket lelkünket karbantartjuk!