Gábor, a barátom, imádja az online szerepjátékokat. Itt tulajdonképpen egy olyan valakinek a bőrébe bújhat, aki egy teljesen más világ hőse. Van lehetősége például egy bátor harcossal lenni, aki a kardja és a pajzsa segítségével győzi le az ellenfeleit, de ha ahhoz van kedve, akár egy mágus is lehet, aki tűzzel és jéggel intézi el az ellenfeleit.

Én magam is szoktam csatlakozni hozzá ebben a világban, mert el kell ismernem, hogy nagyon jó móka tud lenni. Sajnos azonban káros hatásai is vannak ennek, mert a sok gépnél töltött idő fejfájást is tud okozni.

Mit lehet ez ellen tenni? Megoldást jelenthet akár egy fej masszázs Budapesten is, hiszen egy ilyen kezelést többek között pont a fejfájás ellen találtak ki. Ezen a weboldalon sok hasznos információt kapunk erről a szolgáltatásról, így teljes képet kaphatunk róla.

Én már ki is próbáltam ezt a szolgáltatást. Telefonon keresztül jelentkeztem, de egyébként erre online módon is biztosítanak nekünk lehetőséget. Már a telefonban is nagyon kedvesek voltak velem. Az időpontfoglalás is nagyon gördülékenyen zajlott, még telefonon keresztül is. Két masszázs szalonjuk is van, mindkettő Budapest belvárosban található.

Miután megérkeztem, egy nagyon kellemesen kialakított design fogadott. Ezt egyébként a weboldalon keresztül is láthatjuk. A megnyugtató környezet mellett egy igazán kedves és odaadó személyzet is fogadott engem.

A masszőr bevezetett a szobába. Nekem csak el kellett helyezkednem, és átadnom magam a kényeztetésnek. Nem tudom hogyan csinálta, hogy a fejemen megtalált minden olyan pontot, melyeknek a stimulálása különösen jó érzéssel töltött el. Tényleg eléggé fájt a fejem, de a masszázs program során ez nagyon hamar elmúlt. Életem egyik legkellemesebb egy órája volt, de egyébként van lehetőség fél órás és másfél órás kezelésre is.

Az hogy kipróbáltam a fej masszázs Budapest szolgáltatását egy hihetetlen jó döntés volt. Azóta rendesen ide járok és a fejfájásom teljesen eltűnt. Egyébként nem csak a fejemen végeznek el különböző mozdulatokat ilyenkor, de a vállamon, a nyakamon és a hátamon is. Ezeknek az összhatása az, hogy teljesen feltöltődök energiával.