A szerepjáték egy nagyon érdekes formája annak, hogy miként tudunk visszatérni kicsit gyermeki gyökereinkhez. Szerintem az emberek sosem nőnek fel. Persze pár dologban jobban meg fogjuk érteni az összefüggéseket, ahogy elkezdünk nőni, mégis, belül nagyon hasonló vágyaink vannak. Az egyik ilyen például, hogy mindenki azt szeretné, hogy tartozzon valahová. Az utóbbi években pedig egyre nagyobb teret nyernek a szerepjátszó körök.

Először nem is nagyon értettem, hogy mit csinálnak itt az emberek. Mégis, mikor egyszer én is részt vettem egy ilyen tevékenységben, nagyon tetszett. Itt tényleg senki nem nevet ki azért, mert elképzeled, hogy éppen más vagy. Lehet, hogy egy hős, egy elf, vagy bármi. Attól függetlenül, hogy nem rendszeresen járok, mégis azt érzem, hogy nagyon értékes tapasztalat volt számomra és teljesen megértem azokat az embereket, akiknek ez része az életének.

A munkáink is valamennyire szerepek és régen láttam már olyan jó szereplést, mint amit az SOS vízszerelés felirat mögött rejlő Mobil Vízszerelő nevű oldal nyújtott nekem. Senki sem szeret szakembereket kihívni. Mindig van egy ilyen félsz bennünk, hogy majd biztosan épphogy elvégzik a munkájukat, cserébe pedig elképesztő mennyiségű pénzt fognak elkérni tőlünk. Mikor azonban rákattintottam az SOS vízszerelés feliratra, az életem és az egész témához való hozzáállásom teljesen megváltozott.

Elsőre ez picit túlzásnak tűnhet, de ha elmesélem nektek, hogy milyen volt a tapasztalatom velük, akkor ti is meg fogjátok érteni. A különböző szerelőmunkákkal mindig az a baj, hogy szakmai tudást igényelnek, ami nekünk hiányzik. Így pedig mi is nehezen tudjuk megítélni, hogy az adott szakember jól végezte-e el a munkáját. A Mobil Vízszerelő csapata azonban már az első pillanattól azt tartja szem előtt, hogy mi pontosan informálva legyünk mindenről.

Ehhez elsősorban nagy segítség volt az is, ahogy az oldal ki volt alakítva. Sokszor tapasztaltam már azt más oldalakon, hogy hosszú időbe telt, mire megtaláltam, hogy mi merre van. Itt azonban ez egyáltalán nem volt gond. Náluk az SOS vízszerelés valóban művészet. A kialakítás mellett az is nagyszerű volt, hogy az oldal kinézete is szép volt. Egy valódi, modern oldal volt ez, amit arra terveztek, hogy a lehető leggyorsabban el tudjunk végezni rajta mindent.

Amit pedig már korábban említettem, hogy nagyon jók voltak a tájékoztatóik. A könnyű elérés mellett talán ez a legnagyobb érvem amellett, hogy mások is náluk igényeljenek SOS vízszerelést. A tájékoztatók szövegeit úgy írták, hogy mindenki meg tudja érteni őket. Ez a hozzáállás pedig nagyon pozitív, különösen mivel általában az a tapasztalatom, hogy senki sem akarja, hogy naprakész információkkal rendelkezzünk.

A legnagyobb baj azonban minden szerelő munkával az szokott lenni, hogy sosem kapunk időpontot. A Mobil Vízszerelő SOS vízszerelés szolgáltatása azonban még ebből is tudott kiutat mutatni. Ha tényleg nagy a baj, akkor rendkívül rövid időn belül ki tudnak szállni hozzánk. Mindezt megkoronázza az is, ahogy az ügyintézés működik náluk.

Mikor betelefonálunk, nem kell sokat várnunk arra, hogy felvegyék a telefont. A beszélgetés hangvétele nagyon barátságos, és sosem éreztetik azt velünk, hogy kiszolgáltatva lennének. Ez egy fantasztikus érzés, amit csak ritkán kap meg az ember. Végül valóban beváltották az ígéreteiket és az SOS vízszerelés meg is lett oldva. Nagyon hálás voltam nekik és azóta is több embernek ajánlottam őket.